torsdag 10 november 2011

En kort update

Det var länge sedan jag skrev ett inlägg på bloggen. Anledningen är att jag har haft fullt upp på jobbet med div. Projekt. Ett av dessa har varit att ta fram en sida på Facebook där vi försöker att få in fler kunder till butiken. Detta projekt har gått mycket bra med ca. 40 nya ”like” per vecka. Titta gärna in ni också och ”Gilla” om ni vill. Här........!
Ett annat P är att riva en kontorsvägg då huset är gammalt och fuktskadat p.g.a. taskig dränäring på utsidan. Men nu är utsidan fixad och på måndag kommer murare och ska riva hela skiten. Så nu är det fullt upp med att flytta kontorsmöbler, uppkopplingar till datorer och telefoner etc. Så jäkla onödigt jobb kan man tycka =( men det blir gött när det blir klart.. Inte kul att sniffa mögel hela dagarna.
Vad gäller träningen så har den varit sparsam. Har känt mig sliten och motivationen har inte varit på topp. Har nog sprungit 15-20 km i veckan och farten legat på ca. 5.40min/km i snitt och det har känts tungsprunget ändå. Gissar att man behövt en lugnare månad för att kroppen skall återhämta sig. Hoppas kunna komma igång igen inom kort!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar