tisdag 12 mars 2013

Rysk träningsvecka!


Den här veckan ska jag riktigt träna ner mig. Det blir träning på ryskt sätt =) Träning varje dag fram till lördag. Igår sprang jag 10km, idag 5km löpband med 1 grad uppför samt 35 min styrka. Bål, axlar och armar. Imorgon och på torsdag blir det 10km löpning. Fredag 5km löpband + ben, bröst och rygg styrka. Lördag avslutas med 10km löpning om jag inte har alltför mycket träningsvärk.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det blir tufft. Men sen blir det lite träning veckan därpå då jag har min första tävling för året. Tränar du något då? Hur är det med höften?

   Radera
 2. SV:
  Tack :) Jag hoppas också att snön försvinner i Helsingborg, eller iaf på tävlingsbanan:) Här hemma får den gärna stanna lite till, då jag varit lite "svältfödd" på snö denna vinter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, för oss löpare så är snön inget vidare. Iaf inte när man behöver springa lite snabbare med ett ordentligt från skjut. Blir bara att man slirar och det blir mest att man bara lyfter på fötterna. Igår med en snitt fart på 5,45 när den annars på ett torrt underlag ligger på ca. 5.20 på ett träningspass.

   Radera