söndag 13 juni 2010

Broloppet 2010 - Nytt PB

Nöjd med medalj, ros och en STOR stark som pris!
Redo för regn i egentillverkat regnställ!

Syrran laddar med pasta, ej glass!


Då var broloppet avklarat. Är rätt nöjd med tiden trots att jag behövde stanna upp och stretcha ca. 600 m från mål då jag fick kramp i höger baksida lår och vad. Förlorade typ 2 minuter på det.

Jag och syrran tog bussen från Limhamn runt 1200 och var framme i Kastrup efter dryga 50 minuter. 30 minuter stillastående innan bron i bilkö. När vi väl var över släpptes vi av och fick gå i typ 15 minuter för att komma till målområdet. Där blev det 3 timmars stående väntan tills starten gick. Så länge man behövde pinka gick det bra för oss herrar men skulle man göra något mer än så så var det katastrof. Jag fick köa drygt 40 minuter för att dumpa avfall.

Var rätt trångt i starten med det flöt på betydligt bättre än på Göteborgsvarvet. Tunneln var grym, med dålig ventilation och bastuliknande förhållanden. Det var ingen vätskestation på drygt 4 km. Så fort man kom ut på Pepparholmen sken solen och man fick en härlig vind i ryggen. Sprang men lätta steg i 4.45 – 5.00 tempo till ca. 18km. 3km innan mål började det kännas i benen. Då började benen kännas lite stumma och stela. Ca. 600m innan mål kom krampen =( förlorade ca. 2 minuter p.g.a. detta. Men lyckades komma igång efter en stund och lyckades spurta om syrran in i mål =) Ännu en halvmara avklarad och ett nytt PB med dryga 18 minuter. Det nya perset lyder 1.48,38. Nu blir det Aktiv vila idag och så börjar träningen igen på måndag.

5 kommentarer:

 1. Mmm vi får se vad slutresultat säger för mig :) Hoppas innerligt att rätt kommer upp, annars blir jag ledsen. Känner sig rätt omotiverad efter en sån sak! Första halvmaran...

  SvaraRadera
 2. Ja det ser ut som dem har räknar fram era resultat grundat på mellantiderna. Lite fel det också om man sprungit långsammare på slutet. För då har man ju sprungit på längre tid för er som inte fått rätt tid från början. Är dock nöjd med att persa med 18 minuter. Så det går på rätt håll iaf.

  SvaraRadera
 3. Härligt! Förstår att du är nöjd med det... Grattis till PB (en rejäl putsning!!!)

  Hade velat vara med och springa i år. Men annat stoppade min start.

  SvaraRadera
 4. Janne: Tackar, ja det blev bra till slut. Lär nog bli jobbigt att putsa det lika bra till nästa gång i sep =) Men vi gör ett försök. Ja du missade inte så mycket - ganska dåligt organiserat så här efteråt.

  SvaraRadera
 5. Grattis till ett GRYMT bra nytt PB! Strålande bra jobbat!

  SvaraRadera