lördag 30 juli 2011

Lite update

Dags för lite update om hur träningen går. Veckan har varit hård då vi fått nya grannar under oss som verkligen kan hålla låda på kvällar och nätter. Och att vi jobbar från tis – lör gör inte saken lättare. De kan hålla igång med högljutt skratt och väldigt högt tal fram till 0100 vissa kvällar. Den här veckan har de väsnats så i 3 dagar så både jobbet och träningen har blivit lidande p.g.a. detta.
Men jag har iaf lagt in lite träning fast det har känts väldigt påfrestande på kroppen. I onsdags körde jag 10km lugn löpning med en hel del vila varje km. Igår gick det betydligt bättre då jag sov bra för första natten på 4 dygn. Jag joggade upp i 2km med ett snitt på 5 tempo. Därefter blev det 12 x 400m med 1 minut gång vila. Farten låg mellan 4 – 4,40 ungefär. Lite snabbare löpning på plan mark och lite trögsprunget i uppförsbackarna. Men det kändes relativt bra trots att jag hade glömt vattenbältet hemma. Joggade ner drygt 3km.
Imorgon skall jag och Dennis köra ett långpass på ca. 20km hade vi tänkt. Nu kommer vi att köra terräng löpning i Jordbodalen så det återstår att se om man pallar springa 20km i backarna. Men vi måste få in lite mer mängd så vi orkar genomföra Malmö Halvmaraton den 13 aug.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar