måndag 13 juni 2011

Problem med bloggerJag har under en längre tid haft strul med att jag blir utloggad ur blogger så fort jag går till "Visa Blogg" (min egen blogg) eller om jag går till någon annan blogg som också har blogspot. Om jag då försöker att logga in på nytt så går det inte utan jag måste isåfall ange "Namn och webbadress" under "Välj Profil". Ganska irriternade nu! fler som har detta problem eller vet var felet ligger?

6 kommentarer:

 1. Jag har andra problem än just det du nämner..;)
  Blogger verkar inte vara så stabilt just nu..

  SvaraRadera
 2. Thomas - okay, hoppas det är något tillfälligt då! Asjobbigt iaf!

  SvaraRadera
 3. Upplever samma sak. Så jag har säkerhetskopierat bloggen. Litar inte riktigt på blogger just nu.

  SvaraRadera
 4. Testa byt eller uppdatera webbläseren! Jag sitter själv nu på en gammal version av explorern och den har mycket hyss för sig. Kan exempelvis inte skicka denna kommentaren via mitt konto så därför får det bli anonymt.
  Hemma kör jag Firefox, har inte märkt något bloggerstrul med den.

  //Daniel mina-utmaningar

  SvaraRadera
 5. Johan - Nä det verkar ha varit vanskligt och ostabilt ett bra tag nu.
  Daniel - Hur uppdaterar jag webbläsaren utan att behöva ominstallera alla andra program? Sugen på en istället IMac =) så slipper man kanske strulet.

  SvaraRadera
 6. Är inte så bra på datorer Adam ;) Tror Explorern brukar uppdatera sig själv men den jag har på jobbet verkar inte göra det.
  Firefoxen som jag kör på nu säger dock till när det är dags att uppdatera. Du kan ju också testa installera Google Chrome som sägs funka bra med blogger.

  SvaraRadera