lördag 1 maj 2010

Fick nummerlapp till SpringtimeIgår fick jag min nummerlapp till Springtime som går den 8 maj. Gissa om jag blev förvånad över startnumret. Nr. 79! Ja och det innebär att jag startar långt fram med "Eliten". Fan, något måste ha blivit fel. Jag har ju aldig tävlat i en långdistanstävling och nu gäller det verkligen att köra hårt. Är ju inte så roligt att bli omsprungen... hällre att man springer om andra, men de är kanske inte så troligt i det här läget. Får väl se det som positivt och att det inte är så mycket folk ivägen. De bästa i förra årets springtime låg runt 33-34 minuter. Jag ska vara glad om jag får en tid under 55 minuter. Men ska försöka testa springa ett testlopp idag om regnet upphör.

2 kommentarer:

  1. Haha, det är ju världens lyx att få starta så långt fram! Du kommer säkert få en fin tid också, med så snabba harar framför dig. Har det blivit något testlopp ännu?

    SvaraRadera
  2. Ann: Ja jag hoppas på en bra tid, får hänga på hararna så gott det går =) Tyvärr ingen testlopp =( Men bra intervaller idag.

    SvaraRadera