onsdag 29 december 2010

10km med lös mage =/


Hade redan imorse bestämt mig för att jag skulle ut på min 10km runda efter jobbet. Men redan under dagen kände jag att magen inte riktigt var som den skulle. Stack ut kl 19 och rundan kändes rätt okay trots magen. Fick dock stanna till ett par ggr så att inte det skulle ske en olycka med smörjmedel i byxan =) Pulsen börjar bli lägre nu och medelpulsen låg på 161 och max på 169 (i uppförsbacken). Vill gärna få ner medelpulsen till 155 på milen. Gäller bara att få många kilometer i kroppen och förbli frisk utan skador. Imorgon blir det inomhusträning och 200m intervaller.

Känns att farten börjar bli bättre och dagens runda var den snabbaste i snömodden under december månad.

2 kommentarer:

  1. Hejsan Adam, det e bara att knipa hiii! Kanske är det så att den kalla luften kyler av magen. Jag tycker själv att jag får lite ont i magen när det är kallt! /Mats

    SvaraRadera
  2. Ja du Mats, det gäller att hålla det på plats, he he. Löpsteget blir dock lite kort när man måste hålla skinkorna tajta =) vet inte om det är kylan men var redan kass i kistan under dagen fast vi har det varmt och skönt på jobbet. Blir förhoppningsvis bättre i hallen ikväll.

    SvaraRadera