onsdag 22 december 2010

10km återhämtingsjogg med skavsår =(


Imorse gav jag mig ut i -15 grader strax efter kl. 8.20. Jag satte på de nya spikgrunkorna på skorna och gav mig ut innan frukosten. Man vaknar ganska snabbt när man kommer ut i kylan om man inte gjort det tidigare =) Gick fin fint första 4 km men sedan märkte jag att det gått hål på hälkappan inne i skon. Så från den 4:e km och hem var en enda pina då skoskavet kom ganska omg. Fick stanna till några ggr för att dämpa smärtan. Jag beställde nya skor i fredags och jag hoppas verkligen att de dyker upp innan jul så jag även får springa någon dag under helgen. När jag avslutat rundan hängde långa istappar på ca. 3-4cm från värmeväxlaren. Den är Guld värd just nu i den arktiska kylan. Vågade knappt ta av mig strumpan för att inte se något negativt på hälen. Men som tur var det bara en blodfylld blåsa på 1,5cm i diameter. Hoppas den lägger sig snabbt nu. Får ringa löplabbet och skynda på leveransen nu.

3 kommentarer:

 1. Hoppas den försvinner snabbt! Ses på fredag :) Kramkarm

  SvaraRadera
 2. Härligt Adam, skönt att komma ut! Själv blev det för egen del bara 6 km. Ler! Hur ser det ut för dig nästa vecka? Funderar lite på att köra ett intervallpass! /Mats

  SvaraRadera
 3. Emilia, ja det får vi hoppas. Ja, vi ses på fredag ;-)
  Mats, Det kan vi säkert göra. De har tydligen stängt julafton och alla röda dagar. Men i veckan skall det nog gå. Vill köra lite 60m sprint och även köra med spikskor. Vi hörs efter jul. Då vi bestämt att ha en datorfri jul i år =) 24-26/12.

  SvaraRadera