tisdag 14 december 2010

Nästan själv i inomhushallen

Idag hade jag bestämt att köra lite sprint, första gången på flera månader. När jag kom dit var det låst fast jag frågat i receptionen om någon hade tagit ut nycklarna. Jag bankade på och en tjej kom och öppnade. Vi var helt själva i hela hallen. Gött, nu kunde man kötta på utan att bli störd.
Började med 10 min uppvärmnings jogg och 10 min stretching. Sedan 10 min löpskolning. Sedan började jag med 4st 60m stegringslopp för att vecka benmusklerna. När det var gjort körde jag 3x4x60m med gångvila mellan intervallerna och 4 min serievila. Avslutade med lite lätta hopp, stretching och nerjogg. Kändes rätt bra för att vara första gången på länge som man riktigt öste på. Lär kännas i benen imorgon. Tar nog en lätt återhämtinings jogg imorgon kväll.

5 kommentarer:

 1. Härligt Adam! Kanske vi kan planera in ett intervallpass nästa vecka?

  SvaraRadera
 2. Mats, ja absolut. Vill dock köra lite kortare intervaller/sprint tills tävlingen den 14 januari. Måste få lite fart i det lite slöa muskelfibrerna. De har ju börjat vänja sig till långdistans vet du.

  SvaraRadera
 3. Kan passa mig bra, leker lite med tanken att springa 60 m o hoppa längd! 3,5 m bör man väl klara heeee! Har inte hoppat sedan skolan.

  SvaraRadera
 4. Ja, hade varit kul med lite fler på tävlingen. Bara gemenskapen är trevligt och att delta. Det brukar inte vara tal om några jättelängder. Inbjudan här: http://skanefriidrott.org/Pdf_dok/IVDM1_Inbj_2011.pdf

  SvaraRadera
 5. Vilket roligt pass! Det var år och dar sen jag körde korta intervaller på bana. Har känt lite motstånd mot det, men jag blev riktigt sugen när jag läste om ditt pass, så jag får lägga in det i plneringen :)

  SvaraRadera