söndag 27 februari 2011

Ont i hela kroppen = vilodag

Massage gör susen!
Idag hade jag värk i hela kroppen. Vet inte om det bara är så att jag tränat hårt eller om det är en förkylning på G eller kanske en kombination. Iaf så tog jag en vilodag idag och det kanske lär behövas nu en vecka innan VSM. Jag började dagen med en stadig Söndagsfrukost allt vad det innebär med kokta ägg, fulkornmackor och musli med färska blåbär och blåbärsfil. Det blev även nymalet Italienskt kaffe (Expresso Italiano).

Körde sedan till Väla och Team Sportia för att hämta min nya klubbjacka. Passade på att även där ta en bryggkaffe medans jag väntade på att Anders skulle komma med jackan då han hade tagit med sig den till inomhushallen. Han visste ju inte att jag inte tränade idag.


Nya klubbjackan

När jag kom hem åt vi Sushi till lunch och passade på att ta en timma på kudden för att påskynda återhämtningen i den ömma kroppen. En liten tupplur är aldrig fel en söndag då vi alltid jobbar 6 dagar i veckan.

Efter lunchen tog jag 15 min massage i vår fina massagestol som används allför sällan tyvärr. Måste bli bättring på det när man väl har den.

Känns kroppen bra så tar jag en kvälls runda (milen) imorgon kväll efter jobbet.

4 kommentarer:

 1. Det ser gött ut!
  Lagom för en trött idrottare!

  SvaraRadera
 2. Hoppas att det känns bättre idag!
  jag är framme, resan gick super. Kände ena killen som jobbade som flygvärd så jag fick en super service å allt grattis :) (kaffe, mat å godis) det är bra det ;).
  Saknar dig här hade varit kul om du var här å sprang med mig i värmen.
  Kramkram
  Ps. snygg jacka!

  SvaraRadera
 3. Du är klart värd en vilodag Adam! Jag blev dock lite rädd när du skrev att du misstänkte något virus i kroppen som försöker bryta ut. Av egen erfarenhet vet jag vad lite massage kan innebära. Jag hade för några år sedan fått något litet förkylningsvirus som på grund av massage spred sig i lymf-systemet. Jäklar vad sjuk jag blev!

  Hoppas att du bara är lite sliten (för det är ju inte så konstigt i så fall).

  En trevlig vecka önskar jag dig! :)

  SvaraRadera
 4. Thomas: Ja jäkligt NICE!

  Emilia: Bra mycket bättre idag. Ska ut på en tur efter jobbet idag. Vi får springa när du kommer hem. Kram Kram!

  John: Verkar som det mesta har släppt nu. Blir en god tur ikväll istället. Surt att massagen förrvärrade för dig den gången. Får kanske passa mig. Trevlig vecka till dig med ;-)

  SvaraRadera