onsdag 2 mars 2011

Funderar på att byta upp mig till iMAC


Någon som jobbar med iMAC? För och nackdelar med denna? Jag behöver framförallt Photoshop för att kunna jobba med bildredigering. Var och tittade på en 21,5" igår och beundrar skärpan på skärmen. Samt designen i övrigt - Wow vilken dator, min DELL är pasè nu.

4 kommentarer:

 1. Jag tycker absolut att du ska köpa en Mac. Jag köpte min mac för 1,5 år sedan och är supernöjd. Kan inte komma på något som jag saknar med PCn. Om du har eller tänkte skaffa en iPhone så är det extra gött då bla kalendern och kontakter synkar lätt och snyggt. Kan även rekommendera mobileme, det är sjukt praktiskt :)
  Den stora fördelen med mac är, förutom att allt är sjukt mycket snyggare, att man slipper många av de fel och virus som alltid kommer på en PC.
  Det är ju såklart en liten inkörsperiod, men det var väldigt kort tycker jag. Men man fortsätter att upptäcka nya grejer hela tiden, ständigt positiva överraskningar. Om och när något skulle krångla så har de fantastisk suport också :)

  SvaraRadera
 2. Jag sitter med en Macbook pro hela dagarna. Den är överlägsen på alla sätt och vis. Jag kommer förmodligen aldrig förlåta mig själv för att använt PC i mer än halva mitt liv...

  SvaraRadera
 3. Jag har en imac och 3 PC-datorer och problemet är att jag nästan aldrig får ha macen ifred. Den är snygg, enkel och allt bara funkar. Sysslar man med bildredigering är den ett måste. Lycka till:)

  SvaraRadera