söndag 13 mars 2011

Tung helg

Helgen har varit tung, benen iaf. Igår körde jag 5 x 1000m med 2min gångvila. Kändes sådär då träningsvärken sitter kvar från styrketräningen i torsdags. Får alltid lite extra träningsvärk när jag inte kört styrka på länge. Blev en del vila för att få tillbaka krafterna efter varje intervall.

Idag sprang jag en distans runda i Pålsjöskog till att börja med. Var riktigt lerigt på sina ställen. De vita nya Nike Span skorna var inte lika vita efter rundan. Sista biten gick via söder och benen var ännu tyngre idag. Dock skönt att få lite distans i benen för att stärka senor och ligament. Nu blir det skönt med en hel vilodag imorgon måndag.

5 kommentarer:

 1. Bra gjort!!

  Man får räkna med att skorna blir skitiga men det är alltid trist när nya skor blir skitiga :-).

  SvaraRadera
 2. Du jobbar på riktigt bra med distanserna... Och skitiga skor visar bara på ett skitbra pass!

  SvaraRadera
 3. Riktigt bra pass Adam! Det verkar som du onekligen flyger fram i de nya skorna! :)

  Hur programmerar du Garmin för att få passet uppdelat i km? Lägger du upp det som ett pass eller är det någon form av inställning?

  SvaraRadera
 4. John - Ja nu börjar det flyta på. Garmin - gå till "Träning" - "träningsalternativ" - "autoetapp" och sen väljer du distans som du vill att klockan autoreggar på. Jag har inställt på "1km" och "per sträcka".

  SvaraRadera
 5. Lennart - ja skitiga skor = bra fart =)

  Janne - rätt bra distans i helgen och man känner faktiskt inte så mycket i benen dagen efter. Minns för ett år sedan då man sprungit milen och kunde inte gå på flera dagar efteråt.

  SvaraRadera