fredag 25 mars 2011

Förbereder mig inför Söndagens terränglopp


På Söndag är det som sagt dags för mitt första terränglopp, 8km. Har inte så höga förväntningar på eget resultat men har som mål att bara ta mig runt och känna mig för utan att skada mig. Igår sprang/joggade jag 6km på detta underlag och känner av skenbenen en aning. Vill absolut inte få någon inflamation nu då jag har en halvmara om en vecka, Grevé - Danmark den 3 april. Idag var jag inom Runners Store och köpte ett par nya kompressionsstrumpor för att minimera belastningen. Ska även försöka att ta små snabba steg i upp och nerförsbackarna. Någon som har fler tips på terränglöpnings taktik?

4 kommentarer:

 1. Vila nu inte Adam, kört 14 kilometer i skogen, i morgon blir det två pass. Bränn inte allt krut i första backen, ler!

  SvaraRadera
 2. Jag kör med mina racers, jag hade kört med dina Puma. I tävling känner man inte eventuell smärta. Inte för tunga skor.

  SvaraRadera
 3. Testade kompressionsstrumpor första gången nu i veckan. Har haft dom sedan i somras när jag hade problem med benhinnorna.

  Är hur nöjd som helst och åker nog till löplabbet och köper 2 par till :)

  SvaraRadera
 4. Mats - Det blev som det blev på terrängloppet. Skönt att få det ur världen och sattsa på nya lopp.

  Mikael - Kul att du tittade in. Ja, strumporna funkar helt okay på inte allt för långa lopp. Tycker det blir alldeles för varmt på längre sträckor.

  SvaraRadera