måndag 21 mars 2011

Lite update

Jag har varit lite dålig på att blogga de sista dagarna. Kroppen kändes seg och sliten så jag tog 2 dagars vila fredag och lördag. Och igår skulle jag prova på en lite snabbare distansrunda. Kroppen var dock inte riktigt med på noterna och jag fick lägga in en del återhämtnings pauser under större delen av passet. Det blev mer som ett Intervallpass än ett distanspass. Var ganska varm då jag åter hade för mycket kläder på mig och solen kom faktiskt fram och värmde upp kroppen änne mer. Något vatten hade jag inte heller med mig. Fick ändå upp en realativt bra fart under den tiden som benen sprang. Efter passet blev det en snabbdusch och till lunchen en pasta med stekt kycklingkorv. Sedan en dryg timma på kudden. Kvällen avslutades med en filmrulle (Unstoppable) med Dezel Washington och Chris Pine. Helt okay rulle!

Idag hoppas jag på bättre känsla och att jag kan springa hela rundan utan att behöva stanna upp för återhämtning.

3 kommentarer:

 1. Bra pass! Helt klart värd en kväll i soffan! :)

  SvaraRadera
 2. Ibland måste man vila! Bra tempo på passet! Nu har löpartiden startat och vi hoppas på pigga ben nu till alla lopp som kommer...

  SvaraRadera
 3. John - Ja, skönt att få det gjort och sedan bara chilla framför dumburken =)

  Janne - vi får hålla tummarna att träningen har lönat sig och att vi kan förbättra tiderna nu. Lite vila måste man lägga in ibland ;-)

  SvaraRadera