tisdag 22 mars 2011

Jordbodals rundan testad idag

Tunga ben på rundan idag

Vackra vyer

Rejäla backar som Mats nämde =)

Fler backar!

Och nerförs backar också - jippi!


Idag körde jag ner till Jordbodalen för första gången. Var lite svårt att hitta först med kom rätt till sist. Tog det lite lungt och pejlade mest läget och ville se hur mycket backar det egentligen var. Mats hade ju berättat att backar det fanns det alltid på terränglopp. Och det gjorde det.. börjar nästan undra vad jag gett min in på. Skulle nog anmält mig till 4km rundan i motionsklassen nu när jag provade att springa idag. Men nu har jag ju sprungit drygt 2 mil på 2 dagar så benen kanske känns lättare med lite vila. Nu vilar jag imorgon och far ut dit igen på torsdag för att känna mig för. Lutar åt att jag kommer sist i min åldersklass men det får jag nog ta. Får bli ett bra träningspass om inte annat. Sen får man förbättra tiden till nästa år.

4 kommentarer:

 1. Vågade ju inte berätta att en i våran klubb spydde på andra varvet, heeee! Backen blev bara värre och värre och han såg stjärnor!

  Sist tror jag inte att du blir, tänk bara på att springa kontrollerat nedför, så tjänar du in tiden du förlorar uppför och får bort mjölksyran.

  SvaraRadera
 2. Mats - Nu får jag verkligen ångest =) Vad har du lurat in mig på??

  SvaraRadera
 3. Skrattar, du vet Adam att springa runt på en bana kan vilken byfåne som helst göra, det är nu man får bevisa om man är löpare eller inte, ler!

  Kivar lite med dig Adam, så farligt är det inte. Tänk bara på att gå ut lugnt i början, så skall du se att det går bra.

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar löpning! Det pirrar i benen när man kollar på dina fina bilder. Önskar att det fanns lite mer av den sortens stigar i Jönköpingsområdet...

  SvaraRadera