måndag 21 mars 2011

27 mars = första utomhustävlingen

På Söndag ska jag och syrran springa Helsingborgs terränglopp. Syrran springer 4km och jag försöker mig på 8km. Det är första gången både jag och syster springer detta lopp. Ska faktiskt bli riktigt kul.

Jag ska ta det rätt lungt då jag är mitt uppe i en uppbyggnads period med en hel del distansträning och jag har just börjat med att få upp farten. Så det är inte direkt något optimalt läge att börja springa fort såhär tidigt på säsongen. Jag har dessutom min första halvmara (Grevé - Danmark) för i år den kommande Söndagen (3 april). Men jag vill gärna få en tid runt 37 - 39 min.

Syrran kommer nog upp till Hbg redan lördag kväll så vi kan äta lite kycklingpasta med permasan och bara chilla och ladda upp. Har aldrig varit eller sprungit på området runt Jordbodalen där tävlingen går men hittade en bild på området på nätet. Ser riktigt mysigt ut.

5 kommentarer:

 1. Det är ett otroligt jobbigt lopp, bara uppför hela tiden, ler! Så det gäller att ha tränat backar, mycket backar och tolerans för mjölksyra!

  SvaraRadera
 2. Mats - Backar? Skojar du eller? Måste nästan köra ut och kolla läget! Kanske läge att köra 4km rundan då? Vilken tid siktar du på?

  SvaraRadera
 3. Hahha jag har tränat ett backpass det här året :p det här kommer bli spännande...

  SvaraRadera
 4. Emilia - det brukar inte finnas så mycket backar i Hbg. Jag misstänker att Mats retas lite =) Men man vet aldrig!

  SvaraRadera
 5. Ler! We see! Klart du kör 2 varv. Som benen känns nu så runt 35. Men jag hoppas på snabbare.

  SvaraRadera